Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Nove dvije osobe u Sutivanu pozitivne na koronavirus. Testiran i načelnik Općine Blažević: Negativan sam i do nedjelje u samoizolaciji

Općina Sutivan objavila je danas, 11. studenoga, na službenoj Facebook stranici kako su sinoć, 10. studenoga, stigli nalazi testiranja koja su obavljena još u ponedjeljak.

Zaražene osobe već nekoliko dana su u samoizolaciji
— Objavljujemo da je još dvoje osoba na području Općine Sutivan zaraženo Covid-19 koronavirusom. Obje osobe već nekoliko dana su u samoizolaciji, a epidemiološki krug se zatvorio, poručili su na Facebooku iz Općine.

Načelnik Blažević: Testiran sam, nalaz je negativan
Naglasili su kako su svi ostali nalazi negativni te da je situacija pod kontrolom. — Epidemiolozi uz pomoć Stožera civilne zaštite Općine Sutivan neprekidno rade na suzbijanju i kontroliranju pandemije koronavirusa. Rezultati novih testiranja od utorka i srijede bit će poznati sutra te ćemo i o tome obavijestiti javnost, objavila je Općina Sutivan.

Testiranju je kako saznajemo pristupio i prvi čovjek te bračke općine načelnik Ranko Blažević. — Testiran sam, nalaz je negativan i do nedjelje sam u samoizolaciji, odgovorio nam je načelnik Blažević.

Testiranju na koronavirus podvrgnuo se i načelnik općine Sutivan Ranko Blažević. — Negativan sam i do nedjelje u samoizolaciji, poručio je prvi čovjek te bračke općine (načelnik općine Sutivan Ranko Blažević / foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...