Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Novi ohrabrujući podaci Kriznoga stožera Brača

Novi ohrabrujući podaci stižu iz Kriznoga stožera otoka Brača koji je danas, 8. travnja, objavio da je na Braču od jučer 6 osoba u zdravstvenom nadzoru, i pod stalnom kontrolom policije i liječnika.

Vijest na ponos Bračanima
Najvažnija vijest odnosi se na činjenicu da na Braču nema osoba zaraženih koronavirusom, na što Bračani mogu biti ponosni. Odlični rezultati s otoka potvrda su dobroga provođenja mjera zaštite na otoku i ozbiljnoga prihvaćanja epidemioloških mjera koje su na snazi. Prema jučerašnjem priopćenju Kriznoga stožera, u ponedjeljak, 6. travnja, u samoizolaciji se nalazilo 8 osoba.

Policija vrši redovite kontrole kretanja po otoku
— Ovlaštene osobe u gradskom i općinskim stožerima civilne zaštite i dalje će redovno provjeravati provođenje svih mjera zaštite i odluka Nacionalnoga stožera civilne zaštite te upozoravati građane i pravne osobe o potrebi pridržavanja istih. Policija i dalje vrši redovne kontrole kretanja po otoku i u trajektnoj luci, poručili su iz Kriznoga stožera kojim koordinira načelnik Nikola Martinić Dragan, mladi zapovjednik Dobrovoljnoga vatrogasnog društva Supetar.

Jake snage Kriznoga stožera
Uz načelnika Stožera, članovi toga operativnoga tijela za cijeli Brač su načelnik Policijske postaje Brač Mirko Beović, zatim liječnik epidemiolog dr. Nađan Šerić iz Epidemiološke ispostave Brač Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo i član zadužen za informiranje Jakov Zlatar. Sve aktualne informacije o epidemiji koronavirusa i preventivnim mjerama koje se provode na Braču možete doznati na mrežnoj stranici Kriznoga stožera www.stozerbrac.com.

Iz Kriznoga stožera otoka Brača izvijestili su danas, 8. travnja, da se Braču u samoizolaciji nalazi 6 osoba. Najvažnija vijest je da na Braču nema osoba zaraženih koronavirusom (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...