Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

NOVI PODACI ŽUPANIJSKOGA STOŽERA Novozaraženi iz Splita, Dugoga Rata, Zmijavaca, Imotskoga, Runovića, Podbablja, Kaštela, Marine, Podstrane, Makarske, Podgore i Hvara

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 16. kolovoza, da je od ukupno 342 obrađena testa 28 novooboljelih osoba pozitivno na koronavirus.

Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije jučer je priopćio da je 77 osoba oboljelih od koronavirusa. Tako je u samo 48 sati zabilježeno 105 slučajeva infekcije tim virusom.

Iz Splita 11 novih slučajeva zaraze
Prema podacima Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo, najveći broj novooboljelih je s područja grada Splita, njih 11, zatim 6 iz Runovića, 2 iz Zmijavaca te po 1 iz Dugoga Rata, Imotskoga, Podbablja, Kaštela, Marine, Podstrane, Makarske, Podgore i Hvara.

Pozitivna i jedna osoba iz grada Zagreba
Uz 28 novooboljelih osoba koje se pozitivnih na Covid s područja Splitsko-dalmatinske županije, na virus je pozitivna i 1 osoba iz grada Zagreba koja je testirana u Splitu. Od novooboljelih osoba s područja Županije, 12 osoba kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju.

Raste broj osoba u samoizolaciji
Pod zdravstvenim nadzorom nalaze se ukupno 773 osobe, a u splitskom Kliničkom bolničkom centru je 13 osoba pozitivnih na koronavirus. Kako javlja Županijski stožer civilne zaštite, jedna osoba nalazi se na respiratoru.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 16. kolovoza, da je od ukupno 342 obrađena testa 28 novooboljelih osoba pozitivno na koronavirus. Najveći broj novooboljelih je s područja grada Splita, njih 11, a zatim 6 iz Runovića. Iz grada Makarske danas je zabilježen 1 novi slučaj oboljenja

Podjelite:

You may also like...