PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Novi slučajevi zaraze iz Supetra, Bola i Postira

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 4. studenoga, da je od ukupno 1.044 obrađena testa 396 osoba pozitivno na koronavirus.

Današnja brojka novozaraženih najveća je do sada u jednomu danu na području županije.

Samo Split i Sinj preko 200 novozaraženih
Na području grada Splita pozitivno je 108 osoba, 97 iz Sinja, 22 iz Imotskoga, 16 iz Kaštela i Omiša, 15 iz Makarske, 11 iz Solina i Hrvaca, 9 iz Prološca, 8 iz Vrlike i Trilja, 7 iz Dugoga Rata i Otoka, 6 Dicma, Muća i Zmijavaca, 5 iz Podstrane i Šestanovca, 4 iz Klisa, Podbablja i Runovića, 3 iz Vrlike, 2 iz Trogira, Marine i Podgore te po 1 novi slučaj iz Staroga Grada, Supetra, Bola, Postira, Baške Vode, Jelse, Lovreća, Okruga, Primorskoga Doca, Šolte, Tučepa i Ciste Provo.

U splitskoj bolnici 91 osoba na liječenju
Od ukupnoga broja novooboljelih, njih 176 kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. Pod zdravstvenim nadzorom je ukupno 2.235 osoba. U splitskomu Kliničkomu bolničkom centru nalazi se 91 osoba koja je pozitivna na Covid-19, a 8 pacijenata trebaju pomoć respiratora.

U 24 sata preminule 3 osobe
Prema izvješću KBC-a Split, u protekla 24 sata preminule su 3 osobe; jedna ženska osoba u 91. godini života te dvije muške osobe, od kojij jedna u 71. godini, a druga u 76. godini života. Osobe su, kako stoji u izvješću, uz brojne komorbiditete bile pozitivne i na koronavirus.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 4. studenoga, da je od ukupno 1.044 obrađena testa 396 osoba pozitivno na koronavirus. Među novooboljelima su po jedna osoba iz Supetra, Postira i Bola (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...