Grad Supetar

Novi slučajevi zaraze iz Supetra, Bola, Nerežišća, Postira, Pučišća, Selca i Sutivana

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 6. studenoga, da je u Splitsko-dalmatinskoj županiji 607 osoba zaraženo koronavirusom. Testirana je ukupno 1301 osoba.

Udio zaraženih među testiranima je 46 posto.

Samo u Supetru 9 osoba pozitivno na koronavirus
Prema podacima koji se vode po mjestu prebivališta, 202 osobe su iz Splita, zatim 63 iz Kaštela, 40 iz Sinja, 31 iz Trogira, 30 iz Solina, 25 iz Omiša i Makarske, 21 iz Marine, 15 iz Trilja, 12 iz Podstrane, 11 iz Imotskoga, 9 iz Dicma i Supetra, 8 iz Klisa, Muća i Segeta, 7 iz Dugopolja, 5 iz Hrvaca, Okruga, Otoka, Podbablja i Pučišća, 4 iz Dugoga Rata i Sutivana, 3 iz Ciste Provo, Graca, Hvara, Jelse, Nerežišća, Primorskoga Doca, Selca, Staroga Grada, Visa i Vrlike, 2 iz Bola, Brela, Lovreća, Postira, Prološca, Runovića i Zmijavaca te 1 osoba iz Baške Vode, Komiže, Podgore, Prgometa, Šestanovca i Zagvozda.

U splitskoj bolnici 140 Covid pozitivnih pacijenata
Njih 453 kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. Ukupno 809 ljudi nalazi se u samoizolaciji. Na liječenju u Kliničkomu bolničkomu centru u Splitu je 140 Covid pozitivnih osoba, dok se njih 35 nalazi na respiratoru.

Preminuli su imali brojne komorbiditete
Prema izvješću splitskoga KBC-a, u protekla 24 sata preminulo je 5 osoba. Najmlađa osoba imala je 75, a najstarija 80 godina. Uz brojne komorbiditete osobe su bile pozitivne i na koronavirus.

koronavirus na Braču (foto: BRAČ danas)

Podjelite:

You may also like...