Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Novi slučajevi zaraze koronavirusom na Braču

Prema izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije koje je objavljeno u četvrtak, 22. travnja, od ukupno 935 obrađenih testova kod 308 osoba potvrđen je pozitivan nalaz na koronavirus.

U Supetru 5 novih slučajeva zaraze
Među zaraženima je i 11 osoba s otoka Brača. Prema podacima županijskoga NZJZ-a, na području Grada Supetra potvrđeno je 5 zaraženih osoba, 2 iz Postira te 1 osoba iz Bola, Nerežišća, Pučišća i Selca.

Na liječenju 181 osoba, a na respiratoru 12 pacijenata
Od ukupnoga broja novooboljelih u Splitsko-dalmatinskoj županiji, 220 osoba kontakti su prethodno oboljelih dok se ostali epidemiološki obrađuju. Trenutno je ukupno 1.832 osobe u samoizolaciji. Na liječenju u KBC-u Split nalazi se 181 Covid pozitivna osoba, dok je 12 pacijenata na respiratoru.

U splitskoj bolnici umrlo 5 osoba
Prema izvješću splitskoga KBC-a, u protekla 24 sata preminulo je 5 osoba, od kojih je najmlađa imala 72, a najstarija 90 godina. Uz brojne komorbiditete umrle osobe bile su pozitivne i na koronavirusnu infekciju.

Prema izvješću županijskoga NZJZ-a, na Braču je u četvrtak, 22. travnja, 11 osoba zaraženo koronavirusnom infekcijom (foto: BRAČ danas)

Podjelite:

You may also like...