Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Novi slučajevi zaraze koronavirusom u Selcima i Milni

U Splitko-dalmatinskoj županiji danas, 12. siječnja, evidentiran je 61 novi slučaj zaraze koronavirusom. Nastavak je to dobrih brojki i smanjivanja broja zaraženih tim virusom.

U gradu Splitu potvrđeno je 17 novih slučajeva zaraze.

Na popisu mjesta nalaze se Selca i Milna
Osim u Splitu, pozitivni nalazi na koronavirus potvrđeni su kod 7 osoba iz Hvara i Jelse, 5 iz Selca, 4 iz Solina i Sinja, 3 iz Omiša, 2 iz Kaštela i Otoka te kod 1 osobe iz Makarske, Staroga Grada, Trogira, Vrgorca, Vrlike, Klisa, Milne, Podgore, Podstrane i Šolte.

U bolnici na liječenju 131 osoba, njih 7 na respiratoru
Od ukupnoga broja novooboljelih, 34 osobe kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji se nalazi ukupno 2.368 osoba. Na liječenju u Kliničkomu bolničkom centru u Splitu nalaze se 131 osoba pozitivna na Covid, a njih 7 su na respiratoru.

Prema izvješću splitskoga KBC-a, u protekla 24 sata preminule su dvije muške osobe u 76. i 90. godini. Osobe su uz brojne komorbiditete bile pozitivne i na koronavirusnu infekciju.

U splitskomu Kliničkomu bolničkom centru na liječenju se nalazi 131 osoba pozitivna na koronavirus, a njih 7 su na respiratoru (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...