Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

NOVI SLUČAJEVI ZARAZE Među novooboljelima jedna osoba iz Supetra, Postira i Pučišća

Od ukupno 919 obrađenih testova 153 osobe s područja Splitsko-dalmatinske županije pozitivne su na Covid-19, izvijestio je danas, 22. listopada, Nastavni zavod za javno zdravstvo u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Po jedan slučaj zaraze iz Supetra, Postira i Pučišća
Prema izvješću županijskoga NZJZ-a, 59 novozaraženih je s područja grada Splita, 20 iz Sinja, 7 iz Kaštela i Hrvaca, 6 iz Imotskoga, Trilja i Solina, 4 iz Podbablja, 3 iz Trogira, Makarske i Vrgorca, 2 iz Ciste Provo, Dicma, Dugoga Rata, Lovreća, Muća, Omiša, Podstrane, Prološca i Runovića te po 1 novi slučaj iz Dugopolja, Gradca, Jelse, Klisa, Marine, Otoka, Supetra, Postira, Prgometa, Pučišća i Zagvozda.

Čak 44 posto novozaraženih su kontakti prethodno oboljelih
Od ukupnoga broja novooboljelih od koronavirusa, 68 osoba kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji se nalazi ukupno 2.096 osoba. Broj osoba kojima je određena mjera zdravstvenoga nadzora porastao je tako u odnosu na jučer za 104 osobe.

U splitskoj bolnici 42 pozitivna pacijenta
Na bolničkomu oporavku u splitskomu Kliničkomu bolničkom centru nalaze se 42 osobe koje su pozitivne na Covid-19, a što je za 3 osobe više u odnosu na jučerašnje stanje u splitskoj bolnici. Na respiratoru su 4 pacijenta.

Prema današnjemu izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo u Splitsko-dalmatinskoj županiji, među novooboljelima od koronavirusa je i jedna osoba iz Supetra, Postira i Pučišća (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...