Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Novi slučajevi zaraze u Selcima, Supetru i Milni

Nakon što je Nastavni zavod za javno zdravstvo u Splitsko-dalmatinskoj županiji izvijestio da je danas, 24. listopada, 266 osoba pozitivno u Splitsko-dalmatinskoj županiji, stigla je evidencija novooboljelih prema mjestu prebivališta.

Danas ukupno 277 osoba pozitivno na Covid-19
Županijski Stožer civilne zaštite priopćio je da je osim 266 novozaraženih testirano i 11 osoba izvan Splitsko-dalmatinske županije, a koje imaju prebivalište na području županije, pa je danas ukupno 277 osoba pozitivno na Covid-19.

Samo na području grada Splita 101 novozaražena osoba
Prema izvješću županijskoga NZJZ-a, 101 novozaražena osoba je s područja grada Splita, 34 iz Sinja, 14 iz Kaštela, 13 iz Solina, 10 iz Trilja i Omiša, 9 iz Imotskoga i Prološca, 8 iz Makarske, 7 iz Dicma, 6 iz Dugoga Rata, 5 iz Hrvaca, 4 iz Klisa, Vrlike, Podbablja i Podstrane, 3 iz Jelse, Otoka, Selaca, Zmijavaca i Runovića, 2 iz Supetra, Trogira, Dugopolja, Marine, Muća, Segeta i Ciste Provo te po 1 novi slučaj zaraze iz Vrgorca, Gradca, Lovreća, Milne, Podgore, Tučepa.

Čak 46 posto novozaraženih su kontakti
Od ukupnoga broja novooboljelih, 128 osoba kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji na području županije nalazi se ukupno 2.100 osoba. U Kliničkomu bolničkom centru u Splitu 51 osoba pozitivna je na Covid, a 6 osoba nalazi se na respiratoru.

U splitskoj bolnici preminula jedna osoba
Splitski KBC izvijestio je da u protekla 24 sata preminula muška osoba u 84. godini života. Osoba je, kako stoji u izvješću, uz brojne komorbiditete bila pozitivna i na koronavirus.

Prema izvješću županijskoga Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo, danas, 24. listopada, pozitivne na Covid-19 su i tri osobe iz Selaca, 2 osobe iz Supetra i 1 osoba iz Milne. Na području Splitsko-dalmatinske županije danas je 277 novozaraženih osoba, a što je do sada rekordan broj novooboljelih u 24 sata (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...