Ante Pranić, kandidat za župana Splitsko-damatinske županije, u kratkom video prikazuje svoju najveću snagu na predstojećim izborima - tim za promjene.
"Naša snaga su ljudi! Dokazani pojedinci spremni pokrenuti promjene u našoj županiji. Pojedinac može puno, tim može sve. Pogledajte naš zajednički spot i izađite na izbore u nedjelju. Pokrenimo promjenu u Splitsko-dalmatinskoj županiji zajedno."

Dosta je
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Novih pet slučajeva zaraze koronavirusom na Braču: oboljeli su iz Bola, Pučišća i Selca

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 21. studenoga, da je od ukupno 1.076 obrađenih testova 387 osoba pozitivno na koronavirus.

U Splitu danas 182 nova slučaja
I dalje velike brojke zaraženih ima Split u kojemu su potvrđena 182 nova slučaja zaraze. Na drugomu mjestu je grad Kaštela s 39 novozaraženih, a zatim Solin u kojemu je zabilježeno 27 novih slučajeva oboljenja.

Tri osobe iz Selca te po jedna iz Bola i Pučišća
Iz Makarske je 13 osoba zaraženo koronavirusom, 12 iz Podstrane, 10 iz Trogira i Imotskoga, 9 iz Podbablja, 8 iz Omiša, 7 iz Prološca, 6 iz Jelse i Vrgorca, 5 iz Dugoga Rata i Zmijavaca, 4 iz Dugopolja, 3 iz Vrlike, Klisa i Selca, 2 iz Hvara, Sinja, Brela, Dicma, Lećevice, Otoka, Podgore, Segeta, Šestanovca i Ciste Prove te po 1 slučaj zaraze iz Trilja, Visa, Bola, Baške Vode, Gradca, Hrvaca, Lokvičića, Lovreća, Marine, Muća, Okruga, Primorskoga Doca, Pučišća, Runovića i Tučepa.

U bolnici 142 Covid pozitivne osobe
Od ukupnoga broja novooboljelih, 179 osoba kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji se nalazi ukupno 2.599 osoba. Na bolničkomu liječenju u splitskomu Kliničkomu bolničkom centru nalazi se 142 osobe koje su Covid pozitivne, a njih 13 trebaju pomoć respiratora.

U splitskoj bolnici umrle dvije osobe
Prema izvješću splitskoga KBC-a, u protekla 24 sata preminule su dvije ženske osobe, i to u 63. i 78. godini života, a koje su uz brojne komorbiditete bile pozitivne i na koronavirus.

Na bolničkomu liječenju u Kliničkomu bolničkom centru Split nalazi se 142 osobe koje su Covid pozitivne, a njih 13 trebaju pomoć respiratora, izvijestio je danas, 21. studenoga, Stožer civilne zaštite splitsko-dalmatinske županije (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...