PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Obrađeno novih 28 testova s Brača; svi testirani uzorci negativni na koronavirus

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije analizirao je novih 28 testova na koronavirus koje je uzeo na Braču, a rezultate je izvijestio danas, 21. svibnja, županijski Stožer civilne zaštite.

Broj oporavljenih u županiji iznosi 444 osobe
Niti jedan od tih testova nije pozitivan, a što znači da je na Braču i dalje 40 osoba oboljelih od koronavirusa te nema novooboljelih. U samoizolaciji se nalazi 170 osoba te pod stalnom zdravstvenom brigom i kontrolom policije. Osim toga, ni u Splitsko-dalmatinskoj županiji nema novih slučajeva infekcije na koronavirus prema obrađenim testovima. Novost je porast broja oporavljenih od koronavirusa te za sada iznosi 444 osobe.

U bolnici je 28 osoba
Hospitalizirano je 28 osoba, a i dalje je 5 pacijenata na respiratoru, od kojih 2 s područja Šibensko-kninske županije. Pod mjerom zdravstvenoga nadzora nalazi se 27 zdravstvenih djelatnika, dok se 1 osoba nalazi u karanteni hotela “Zagreb” na Duilovu.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije analizirao je novih 28 testova na koronavirus koje je uzeo na Braču. Niti jedan od tih testova nije pozitivan. Novooboljelih nema ni na području Splitsko-dalmatinske županije.

Podjelite:

You may also like...