PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Obučavali se vatrogasci; učili kako se koristiti informatičkim sustavima

Vatrogasci Dobrovoljnoga vatrogasnoga društva Supetar, ali i iz ostalih vatrogasnih postrojbi na otoku, sudjelovali su danas, 8. studenoga, u obuci za korištenje informatičkih sustava, i to posebno aplikacija i alata kojima Hrvatska vatrogasna zajednica standardizira različite procese u vatrogasnoj djelatnosti, objavili su iz DVD Supetar.

Povezivanje vatrogasnih organizacija diljem Hrvatske
— Hrvatska vatrogasna zajednica standardizira organizacijske, intervencijske i poslovne procese u vatrogastvu te ujedno informatički povezuje vatrogasne organizacije diljem Republike Hrvatske u jedinstven i sinkroniziran sustav, poručili su supetarski vatrogasci koji su sudjelovali u obuci u supetarskoj gradskoj vijećnici.

Vatrogasci su svladali različite aplikacije važne u njihovih intervencijama
Vatrogasci su tako savladali korištenje VATROneta, a to je središnja baza podataka koja sadrži informacije o svim vatrogasnim postrojbama, članovima, vozilima i opremi, kao i korištenje Sustava za uzbunjivanje, aplikaciju koja omogućuje uzbunjivanje vatrogasaca na vatrogasne intervencije, a savladali su i Modul za upravljanje vatrogasnim intervencijama.

Vatrogasce obučavali instruktori iz županijske Vatrogasne zajednice
Obuku su, kako javljaju supetarski vatrogasci, vodili Zoran Radunić i Ivan Sanader, instruktori iz Vatrogasne zajednice županije Splitsko-dalmatinske.

Vatrogasci Dobrovoljnoga vatrogasnoga društva Supetar, ali i iz ostalih vatrogasnih postrojbi na otoku, sudjelovali su danas, 8. studenoga, u obuci za korištenje informatičkih sustava (izvor: Facebook Vatrogasci Supetar)

You may also like...