Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Od 60 posto pozitivnih na prvom testiranju pao broj pozitivnih na 1,6 posto. S Brača stiže poruka: “Borba još nije gotova, čeka nas još posla”

S Brača stižu dobre vijesti. Kako se provode testiranja, pada broj inficiranih od koronavirusa. Dosad je od toga virusa na otoku oboljelo 40 osoba, od kojih njih 20 samo u Nerežišćima, a kompletni nalazi posljednjega masovnog testiranja, u kojem je uzeto 111 briseva, očekuju se danas.

Na posljednjem testiranju udio pozitivnih 1,6 posto
Udio pozitivnih u prvom masovnijem testiranju na virus bio je 60 posto, na drugom 16 posto, dok je na trećem testiranju udio pozitivnih iznio 1,6 posto. — Ovo je zaista izvrsna vijest i ovo smo priželjkivali, ali iskreno nismo se nadali. Situacija još nije gotova i možemo očekivati još zaraženih, no taj broj bi trebao biti jako mali, poručila je putem Facebooka gradonačelnica Supetra Ivana Marković.

Ivana Marković: “Teži je dio iza nas”
— Borba još nije gotova, čeka nas još posla, možemo kazati da smo na zaista dobrom putu i da je teži dio iza nas. Moramo se još strpiti i znam da nije lako jer smo svi željno iščekivali popuštanje mjera, a umjesto toga vratili smo se u još strože mjere, napisala je u poruci gradonačelnica Marković, naglasivši kako su Bračani “zajedno u ovome”. — Jedino zajedničkim snagama, međusobnim razumijevanjem i suradnjom iz ovoga možemo izaći kao pobjednici, poručila je na Facebooku Ivana Marković.

— Jedino zajedničkim snagama, međusobnim razumijevanjem i suradnjom iz ovoga možemo izaći kao pobjednici, poručila je na Facebooku Ivana Marković (izvor: Facebook Ivana Marković)

Podjelite:

You may also like...