Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Od posljedica koronavirusa preminule tri osobe

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 9. veljače, da je od ukupno 547 obrađenih testova kod 36 osoba potvrđen pozitivan nalaz na koronavirus.

Najveći broj zaraženih, njih 17, je iz Splita.

Čak 63 posto novozaraženih su kontakti
Prema evidenciji novooboljelih, 7 osoba je iz Solina, 3 iz Makarske, 2 iz Hvara i Lovreća te 1 osoba iz Kaštela, Runovića, Sinja, Visa i Segeta. Od ukupnoga broja novooboljelih, 23 osobe kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju.

Na liječenju u bolnici 102 osobe
U samoizolaciji se nalazi ukupno 1.475 osoba. Na liječenju u Kliničkomu bolničkom centru u Splitu nalaze se 102 Covid pozitivne osobe, dok je 7 pacijenata na respiratoru.

Prema izvješću splitskoga KBC-a, u protekla 24 sata preminule su tri osobe, od kojih je najmlađa imala 67 godina, a najstarija 86 godina. Osobe su uz brojne komorbiditete bile pozitivne i na koronavirusnu infekciju.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 9. veljače, da je od ukupno 547 obrađenih testova kod 36 osoba potvrđen pozitivan nalaz na koronavirus (grad Split / foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...