Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Od sinoć šest osoba na Braču preventivno je u samoizolaciji i nalaze se pod nadzorom; nova osoba kojoj je određena samoizolacija postupila po uputama i obvezama

Na Braču nema zaraženih koronavirusom, ali od sinoć ukupno se šest osoba nalazi u samoizolaciji i pod nadzorom, izvijestio je Krizni stožer Brača.

Bili usidreni blizu benzinske postaje i nisu silazili s broda
— Noćas su dva broda s četiri hrvatska državljanina došla iz Italije (Sicilija) u Milnu. Bili su pregledani na Korčuli i tamo dobili rješenje o samoizolaciji. Tijekom noći bili su usidreni blizu benzinske postaje i nisu silazili s broda. U 6 sati ujutro natočili su gorivo pod nadzorom policije i nastavili prema Kaštelima, izvijestili su iz bračkoga Stožera.

Nikola Martinić Dragan: Osoba ne pokazuje nikakve simptome bolesti
Predsjednik Kriznoga stožera Nikola Martinić Dragan pojasnio je da je nova osoba prema uputama stavljena u samoizolaciju. — Osoba je na granici dobila riješenje o samoizolaciji te je postupila točno po uputama i obavezama. Osoba ne pokazuje nikakve simptome bolesti, rekao je za BRAČ danas načelnik bračkoga Kriznog stožera.

Osobe upozorene na pravila samoizolacije
Jučer je, prema izvješću Kriznoga stožera, na Braču u samoizolaciji bilo pet osoba, tri na području općine Nerežišća i dvije na području općine Milna. Te su osobe doputovale u Split iz Ancone, 11. ožujka, brodom “Marko Polo”. Upozorene su na pravila samoizolacije i nalaze se pod kontrolom.

Krizni stožer poziva građane na strpljenje
— Call-centar stožera jučer je tijekom cijeloga dana dobijao veliki broj upita građana o načinima prevencije i ponašanju za vrijeme trajanja epidemije. Pozivamo vas da u slučaju bilo kakvih nejasnoća to činite i dalje. Svakako vas pozivamo na strpljenje pri pozivu jer je broj upita zaista velik, poručili su iz Kriznoga stožera.

– Noćas su dva broda s četiri hrvatska državljanina došla iz Italije (Sicilija) u Milnu. Bili su pregledani na Korčuli i tamo dobili rješenje o samoizolaciji. Tijekom noći bili su usidreni blizu benzinske postaje i nisu silazili s broda. U 6 sati ujutro natočili su gorivo pod nadzorom policije i nastavili prema Kaštelima, izvijestio je Krizni stožer Brača (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...