Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Odgođena 29. sjednica Gradskoga vijeća

Sjednica Gradskoga vijeća grada Supetra, 29. u nizu, najavljena za danas, 29. listopada, je odgođena. Objavljeno je to na službenim mrežnim stranicama grada Supetra.
No, obavijest o odgodi najavljene sjednice nije poslana medijima, pa smo “poljubili” vrata gradske vijećnice. Odgođena sjednica Gradskoga vijeća grada Supetra održat će se u četvrtak, 7. studenoga, kako je objavljeno na stranicama Grada, uz napomenu kako će dnevni red sjednice ostaje isti.

Sjednica je trebala početi vijećničkim pitanjima gradonačelnici Supetra
Sjednicu je sazvala predsjednica Gradskoga vijeća Danijela Kirigin, a prema objavljenom pozivu s dnevnim redom trebala je započeti s vijećničkim pitanjima gradonačelnici Supetra Ivani Marković, a očekuju se brojna vijećnička pitanja s obzirom da gradonačelnica jedinoga bračkoga grada nije sudjelovala u radu Gradskoga vijeća.
Na navedenoj sjednici gradski oci većinom glasova usvojili su prijedlog Odluke o naknadi za utjecaj na okoliš i razvoj pri korištenju odlagališta “Kupinovica” kod Supetra koju plaćaju korisnici izvan područja Grada Supetra.
Toga dana supetarska gradonačelnica bila je na razgovoru u Ministarstvu zaštite okoliša i energetike, zajedno s izaslanstvom u sastavu: gradska vijećnica Danica Baričević, direktorica Komunalnoga društva Grad Marijana Šemanović i načelnik Pučišća Marino Kaštelan.

predsjednica Gradskoga vijeća grada Supetra Danijela Kirigin bila je sazvala 29. sjednicu Gradskoga vijeća, ali je ona odgođena za četvrtak, 7. studenoga (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...