Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

ODLIČNE VIJESTI Od dosad 76 obrađenih uzoraka nema pozitivnih. Ostali testovi se analiziraju

Od 76 obrađenih uzoraka s Brača nema pozitivnih na koronavirus, izvijestio je danas, 12. svibnja, Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije, a nakon što je zaprimio izvješće županijskoga Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo.

Uzeto 119 briseva
Na Braču su jučer epidemiolozi uzeli novih 119 uzoraka, a rezultati testiranja bit će poznati u tijeku dana. – Uzorci za testiranje uzimaju se kontinuirano i šalju se na daljnju obradu, priopćio je županijski Stožer civilne zaštite. Do sada su na području županije obrađena ukupno 282 testa, i među njima nema novooboljelih.

U protekla 24 sata 11 novodijagnosticiranih osoba
Ministar zdravstva dr. Vili Beroš izvijestio je danas na konferenciji za mediji Nacionalnoga stožera civilne zaštite kako je 11 novodijagnosticiranih osoba, a ukupno je u Hrvatskoj do sada 2.207 pozitivnih osoba na koronavirus.

U samoizolaciji 116 zdravstvenih djelatnika
U bolnici se nalazi 46 osoba, a u samoizolaciji je 116 zdravstvenih djelatnika. Pomoć respiratora u ovom trenutku treba 6 osoba, i to 4 osobe iz Splitsko dalmatinske županije i 2 iz Šibensko kninske. U karanteni hotela “Zagreb” na Duilovu nalazi se 10 osoba.

Od dosad 76 obrađenih uzoraka s Brača nema pozitivnih osoba (izvor: Krizni stožer Brača)

Podjelite:

You may also like...