PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Odlične vijesti stižu s Braču. Doznajte i gdje se javiti ako vam treba suglasnost za trajektni prijevoz

Odlične vijesti stižu s našega otoka. Krizni stožer Brača izvijestio je danas, 6. travnja, da je od jučer 7 osoba u zdravstvenom nadzoru i nalaze se pod kontrolom policije i liječnika.

Nastavlja se pad osoba u samoizolaciji
I dok je jučer Krizni stožer priopćio da je u subotu, 4. travnja, u samoizolaciji bilo 11 osoba, nastavlja se pad osoba koje su pod preventivnom kontrolom. Najvažnija je vijest da na Braču nema osoba zaraženih koronavirusom. Prema podacima Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije, na području županije oboljelo je 192 osobe od koronavirusa, a samo u gradu Splitu 108 osoba.

Za propusnice otvorena nova elektronička pošta
Zbog velikoga broja upita oko izdavanja propusnica, Krizni stožer Brača otvorio je novu e-mail adresu propusnice@stozerbrac.com na koju zainteresirani mogu slati svoje zahtjeve za izdavanje propusnica i pitanja vezana uz propusnice. Preko te elektroničke pošte rješavat će se prvenstveno suglasnosti za trajektni prijevoz, odnosno za odlaske i dolaske s otoka.

Javite se i ako niste sigurni od koga tražiti dozvolu za kretanje
Iz otočnoga Stožera naglašavaju da se stanovnici mogu obratiti i u slučaju da nisu sigurni od koga će točno tražiti dozvolu ili suglasnost za kretanje izvan matične općine, odnosno grada.

Zbog velikoga broja upita oko izdavanja propusnica Krizni stožer Brača otvorio je novu e-mail adresu preko koje će se rješavati prvenstveno suglasnosti za trajektni prijevoz, tj. za odlaske i dolaske s otoka (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...