PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Odlučili u novogodišnjoj noći putovati prema Petrinji

I u silvestarskoj noći, posljednjoj noći u 2020. godini, ima onih kojima je srce toliko veliko te su se odlučili uputiti prema području pogođenom razornim potresom kako bi tamošnjem stanovništvu predali prikupljenu pomoć.

Tako je četvorka, Sebastian Nižetić, Antoan Nižetić, Anthony Nižetić i Mislav Jerčić, novogodišnju noć zamijenila dobrim i plemenitim djelom te krenula na put prema Petrinji i okolnim selima noseći prikupljenu pomoć za stanovnike koje je nedavno pogodio stravični potres, prouzročivši veliku materijalnu štetu. Mnogi od stradalih ostali su i bez svojih domova, a iz cijele Hrvatske stiže pomoć stradalom stanovništvu.

Pomoć tvrtke iz Novoga Sela
— Pomoć je prikupljala tvrtka “Palante gradnja” iz Novoga Sela. Krenuli smo u novogodišnjoj noći; bili smo zamoljeni da pričekamo, ali kako njima to nije problem, odlučili smo večeras krenuti na put, poručila nam je mlada ekipa, radosna i ponosna što će im moći barem kroz pomoć pružiti blizinu u ovim teškim danima.

Na put su krenuli zadnjim trajektom
Ukrcali su se na trajekt u 20.00 sati, i pred njima je put do odredišta. Kako su nas izvijestili, u Petrinju i okolna sela nose brojne namirnice, ali i ostalo što bi pogođenom stanovništvu moglo biti od koristi. Prikupili su, uz ostalo, mlijeko, kašice za djecu, odjeću, čak i pećnice, a naći će se i drugo da im bude pri ruci. Njihovo je srce jednostavno veliko. Priključili su se tako brojnim Bračanima koji ovih dana dišu zajedno, koji pokazuju i dokazuju da su jedno srce i jedna duša.

Sebastian, Antoan, Anthony i Mislav četvorka je s Brača koja se u novogodišnjoj noći zadnjim trajektom uputila prema Petrinji i okolnim selima noseći prikupljenu pomoć

Podjelite:

You may also like...