PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Održana koordinacija vatrogasnih postrojbi na Braču uoči nadolazeće protupožarne sezone

Sjednica koordinacije vatrogasnih postrojbi vatrogasnoga operativnog područja Brač održana je danas, 14. svibnja, i to video-konferencijom, a u središtu konferencije bila je nadolazeća protupožarna sezona.

Kako operativno djelovati u protupožarnoj sezoni
— Glavna tema bila je priprema za operativno djelovanje u protupožarnoj sezoni, a i nakon nje, u svjetlu novih pravila igre koje nam zadaje situacija s pandemijom koronavirusa, priopćili su supetarski vatrogasci na facebook stranici. Ističu kako su još jednom prošli i utvrdili sve propisane mjere zaštite te protokole za slučaj proboja bolesti, a koje je propisala Hrvatska vatrogasna zajednica.

Dogovoreno kako organizirati dežurstva
— Dogovorene su procedure vatrogasnoga djelovanja u svim situacijama, organizacijska struktura dežurstava i međusobno sinkronizirano pokrivanje zona odgovornosti za slučaj potrebe i bilo kakvih izvanrednih stanja, izvijestili su vatrogasci iz Supetra.

— Glavna tema bila je priprema za operativno djelovanje u protupožarnoj sezoni, a i nakon nje, u svjetlu novih pravila igre koje nam zadaje situacija s pandemijom koronavirusa, priopćili su supetarski vatrogasci na facebook stranici (izvor: Vatrogasci Selca)

Podjelite:

You may also like...