PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Oglasio se HDZ grada Supetra: “Pozivamo gradonačelnicu Ivanu Marković da se bavi lokalnim temama za dobrobit građana Supetra, a ne troši novac poreznih obveznika na svoje privatne ambicije”

Oglasio se supetarski HDZ, uputivši priopćenje u kojem poziva gradonačelnicu Supetra Ivanu Marković (SDP) da se bavi lokalnim temama za dobrobit građana Supetra. Optužio je pri tom gradonačelnicu da zanemaruje posao za koji su je, kako ističu, birali građani Supetra.

“Bavi se svime osim gradom Supetrom”
— U ovo predizborno vrijeme osobne i političke ambicije pojedinaca izlaze na vidjelo. Nepresušna želja za stupanjem na nacionalnu političku scenu s lokalne, tjera gradonačelnicu Supetra Ivanu Marković da zanemaruje posao za koji su je birali građani Supetra. Funkcija gradonačelnice koja je plaćena od građana Supetra, koristi sve privilegije koje idu uz to mjesto i u redovno vrijeme gradonačelnica Ivana Marković svojim statusima na društvenim mrežama i u medijima piskara, bavi se svime osim gradom Supetrom, upozorava HDZ grada Supetra.

“Razumijemo želju da postane saborska zastupnica”
— Razumijemo njenu želju da postane saborska zastupnica (sa svim privilegijama koje donosi saborska stolica), ali ne razumijemo da NE radi posao za koji je plaćena. Umjesto da bude na raspolaganju građanima Supetra, da prima građane i izvršava gradske projekte u radno vrijeme Ivana Marković piše privatne statuse na svom Facebooku i gubi dragocjeno vrijeme za koje je plaćena da radi za dobrobit Supetrana, ističe u priopćenju supetarski HDZ.

Nabacuje razne političke floskule
— Kao Don Quijote vodi bitku s vjetrenjačama nabacujući razne političke floskule, generirajući sukobe, sve s ciljem vlastite samopromocije. Pozivamo Ivanu Marković da se bavi lokalnim temama za dobrobit građana Supetra za koju je plaćamo, a ne troši novac poreznih obveznika, pa i obrtnika, na svoje privatne ambicije, stoji u priopćenju koje je HDZ grada Supetra uputio medijima.

Podjelite:

You may also like...