Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Oglasio se i supetarski HDZ: Optužiti hrvatsku vlast za pandemiju je huškačka retorika Ivane Marković

HDZ grada Supetra, najjača oporbena stranka u bračkomu gradu, oglasio se u petak, 30. listopada, na službenoj Facebook stranici u povodu objave gradonačelnice Ivane Marković (SDP) koja je istog dana na Facebooku ponovno komentirala epidemiju u Hrvatskoj.

Marković korupciju i nepotizam povezala uz HDZ
Gradonačelnica Marković spomenula je pri tom HDZ-ovu Vladu te navela da se “upravo HDZ-ovoj Vladi na glavu srušilo sve ono što su sami stvarali i godinama uzgajali, desetljećima”. Navela je, između ostaloga, korupciju i nepotizam koji su, objavila je, “otjerali iz države obrazovani kadar, liječnike i sestre”.

Gradonačelnica proziva i optužuje
— Optužiti narod za demokratski izabranu vlast, a hrvatsku vlast za pandemiju je huškačka retorika Ivane Marković. Ponovo podjela na mi ili oni u trenutcima kad je zajedništvo najpotrebnije, objavio je supetarski HDZ, osvrnuvši se na pisanja gradonačelnice. — Dok medicinski radnici padaju s nogu zbog opterećenosti zdravstvenoga sustava, ista Ivana Marković poziva na bojkot epidemioloških mjera. Umjesto primarnoga interesa, a to je zdravlje građana, gradonačelnica govorom mržnje proziva i optužuje, stoji na Facebooku gradskoga HDZ-a.

— Dok medicinski radnici padaju s nogu zbog opterećenosti zdrastvenoga sustava, ista Ivana Marković poziva na bojkot epidemioloških mjera, stoji, između ostaloga, u osvrtu HDZ-a grada Supetra na pisanja gradonačelnice koja je na Facebooku 30. listopada ponovno prozvala HDZ-ovu vlast zbog pandemije koronavirusa (Grad Supetar / foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...