Grad Supetar

Općina Nerežišća objavila koliko je prikupljeno sredstava za pomoć stanovnicima na području Banovine

Općina Nerežišća objavila je ovih dana izvještaj o financijskim sredstvima uplaćenima kao pomoć području Sisačko-moslovačke županije koje je krajem prosinca prošle godine pogodio razorni potres, ostavivši za sobom veliku materijalnu štetu.

Općina je tim povodom otvorila i posebni račun za uplatu donacija s ciljem kupnje opremljenoga stambenog kontejnera za jednu obitelj s područja Banovine.

Prikupljena i sredstva za dječji vrtić Petrinjčica u Petrinji
U razdoblju od 8. siječnja do 26. veljače uplaćeno je ukupno 93.525 kuna donacija. Najveći iznos, 75.000 kuna, prikupljen je za kupnju stambenoga kontejnera. Dio sredstava, i to u ukupnomu iznosu od 8.000 kuna, usmjeren je obitelji Marošević, Horvantinec i Čakarić iz Petrinje. Stanovnici s područja Općine Nerežišća mislili su i na one najmlađe pa je iznos od 10.394 kune uplaćen za potrebe dječjega vrtića Petrinjčica u Petrinji.

Iz Općine su podsjetili da je stambeni kontejner dan na korištenje mladoj obitelji Kuzmanović iz Petrinje te je u suradnji sa službama na terenu i Gradom Petrinja spojen na elektroopskrbnu i vodovodnu mrežu te odvodnju. — Obitelj od srca zahvaljuje svima koji su pomogli, poručili su iz bračke općine.

izvor: Općina Nerežišća Facebook

Podjelite:

You may also like...