PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Općina planirala podijeliti pohvalnice i prigodne darove učenicima te naknade roditeljima, ali zbog epidemioloških mjera i sigurnosti posjetitelja sve je otkazano

Općina Nerežišća otkazala je zbog epidemiološke situacije i mjera koje su na snazi, a odnose se prije svega na skupove s više od stotinu sudionika, planirane aktivnosti. Jedna od njih bila je i podjela pohvalnica i prigodnih darova za odlične učenike te uručenje naknada roditeljima za novorođenu djecu.

Otkazana pučka fešta za Sv. Anu
— Iako smo se svi nadali da će epidemiološke mjere biti ublažene, nažalost, one su ostale iste pa čak i strože. Iz tog razloga te nemogućnosti da ispunimo sve uvjete i istodobno budemo sigurni da nećemo ugroziti nečije zdravlje, neće se održati u nedjelju, 26. srpnja, planirana pučka fešta u prigodi proslave blagdana Sv. Joakima i Ane, obavijestili su iz općine Nerežišća.

Ne želimo riskirati njihovo zdravlje
Uoči fjere u Donjem Humcu, sutra 25. srpnja, bila je planirana i predstava za najmlađe s podjelom pohvalnica i prigodnih darova za čak 38 odličnih učenika te uručenje 10 naknada roditeljima za novorođenu djecu. — S obzirom na prethodno spomenute epidemiološke mjere, ali i činjenicu da se radi upravo o djeci koja su osjetljiva skupina, to nipošto ne želimo riskirati njihovo zdravlje, kao ni zdravlje njihovih najbližih, stoga smo i to bili primorani otkazati, istaknuli su iz Općine.

Za neko sretnije vrijeme
Napomenuli su kako će feštu “ostaviti za neko sretnije vrijeme”, dok će se dodjela naknada za novorođene i nagrada odličnim učenicima organizirati što skorije, i to na primjeren način. — Če se tiče fjere, zabavte se sa svojin famejima i prijatejima, nemojte se puno grlit i jubit i čuvojte se, poručili su iz Nerežišća sa željom da svima na dobro dođe Sv. Ana, nebeska zaštitnica Donjega Humca.

Uoči fjere u Donjem Humcu, sutra 25. srpnja, bila je planirana i predstava za najmlađe s podjelom pohvalnica i prigodnih darova za čak 38 odličnih učenika te uručenje 10 naknada roditeljima za novorođenu djecu. — S obzirom na prethodno spomenute epidemiološke mjere, ali i činjenicu da se radi upravo o djeci koja su osjetljiva skupina, to nipošto ne želimo riskirati njihovo zdravlje, kao ni zdravlje njihovih najbližih, stoga smo i to bili primorani otkazati, istaknuli su iz Općine (izvor: Općina Nerežišća)

Podjelite:

You may also like...