PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Općina raspisala natječaj koji bi vas mogao zanimati

Općina Bol je objavila, a pročelnik Jedinstvenoga upravnoga odjela u toj Općini Stipe Karmelić potpisao, natječaj za program javnih potreba u kulturi i tehničkoj kulturi, sportu, protupožarnoj zaštiti, predškolskomu odgoju i obrazovanju za 2021. godinu.

Natječaj otvoren do 2. studenoga
— Pozivaju se svi potencijalni korisnici proračunskih sredstava iz Proračuna Općine Bol za 2021. godinu, s područja kulture, tehničke kulture, sporta, protupožarne zaštite te predškolskoga odgoja i obrazovanja da do ponedjeljka 2. studenoga 2020. godine dostave svoje programe rada i aktivnosti za 2021. godinu te projekcije za 2022. i 2023. godinu s planom financijskih potreba po pojedinim programima, stoji u tekstu natječaja koji je objavljen 12. listopada na službenoj internetskoj stranici te Općine.

Visina će biti određena u skladu s proračunskim mogućnostima
Naznačeno je i kako su potencijalni korisnici dužni prikazati sve planirane prihode i izdatke s posebnim naglaskom na mogućnost ostvarivanja drugih izvora financiranja. — Općina Bol obavještava sve potencijalne korisnike Proračuna Općine da će samo obrazložene i pravovremeno pristigle zahtjeve uzeti u razmatranje prilikom izrade Proračuna Općine Bol za 2021. godinu te odrediti visinu financijske potpore sukladno proračunskim mogućnostima, istaknuto je u natječaju na koji će sigurno biti prijava. Iz sadržaja natječaja jasno je da zainteresirani trebaju zatražiti sredstva s detaljnim obrazloženjem, ali je isto tako jasno da iznos zatraženih sredstava ne mora biti odobren jer će sve ovisiti o iznosu budućega proračuna koji sigurno neće biti na razini proračuna koji je planiran za ovu godinu, a koji je rebalansom zbog gubitaka prihoda doživio pad za 9 milijuna kuna.

Prijave se trebaju dostaviti na propisanim obrascima
Iz Općine su istaknuli kako će se na temelju pristiglih zahtjeva izraditi program javnih potreba u kulturi i tehničkoj kulturi, sportu, predškolskomu odgoju i obrazovanju te protupožarnoj zaštiti. Kako je naznačeno u tekstu natječaja, prijave se moraju dostaviti na propisanim obrascima koji se mogu preuzeti u Jedinstvenomu upravnom odjelu ili na službenoj internetskoj stranici Općine Bol.

Općina Bol je objavila, a pročelnik Jedinstvenoga upravnoga odjela u toj Općini Stipe Karmelić potpisao, natječaj za program javnih potreba u kulturi i tehničkoj kulturi, sportu, protupožarnoj zaštiti, predškolskomu odgoju i obrazovanju za 2021. godinu (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...