Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Općini Nerežišća osigurano 450.000 kuna za izgradnju i opremanje parka Borići; radovi počinju krajem ljeta

Ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Marko Pavić uručio je danas, 17. lipnja, u Splitu ugovore o sufinanciranju šest bračkih projekata u ukupnom iznosu od 1,8 milijuna kuna.

U sklopu Programa razvoja otoka
Od toga iznosa 450.000 kuna odnosi se na projekt općine Nerežišća “Izgradnja i opremanje parka Borići” u Nerežišćima. — Radi se o sufinanciranju temeljem Programa razvoja otoka koji već godinama provodi Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, istaknuli su iz općine Nerežišća. Ugovor o sufinanciranju preuzeo je, između ostalih, i načelnik te bračke općine Svemir Obilinović u nazočnosti splitsko-dalmatinskoga župana Blaženka Bobana.

Za izgradnju sportskoga centra
Iz Općine su podsjetili kako je Vlada putem Ministarstva državne imovine u listopadu prošle godine darovala Općini zemljište površine oko 4.600 m2, a koje će se uz općinsko zemljište površine oko 2.300 m2, koristiti za izgradnju sportskoga centra i rekonstrukcije parka “Borići”.

Krajem ljeta očekuje se početak radova
— Idući tjedan pokrećemo postupak izrade glavnoga projekta rekonstrukcije parka, a krajem ljeta očekujemo i početak radova, poručili su iz Općine, zahvalivši hrvatskoj Vladi, zatim Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU, Ministarstvu državne imovine i Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Marko Pavić uručio je danas, 17. lipnja, u Splitu ugovor o sufinanciranju projekta izradnje i opremanja parka Borići u Nerežišćima načelniku Općine Svemiru Obilinoviću (Facebook Općina Nerežišća)

Podjelite:

You may also like...