PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Osoba pozitivna na koronavirus hospitalizirana zbog opće malaksalosti i nedostatka kisika. Marino Kaštelan: Danas očekujemo najmanje jedan pozitivan nalaz

Jedna osoba s područja Pučišća, a koja je pozitivna na koronavirus, hospitalizirana je u četvrtak, 19. studenoga, objavio je danas, 21. studenoga, načelnik općine Pučišća Marino Kaštelan.

Naglasio je da je osoba hospitalizirana zbog opće malaksalosti i nedostatka kisika.

Očekuje se pozitivan nalaz kod mlađe osobe iz Pučišća
— Danas očekujemo najmanje jedan pozitivan nalaz za mlađu osobu iz Pučišća. Kontakti su samo obiteljski i svi su u dobrovoljnoj samoizolaciji već nekoliko dana, poručio je načelnik Kaštelan. Prema podacima županijskoga Nastavnog zavoda za javno zdravstvo, u Pučišćima su u četvrtak potvrđena nova tri slučaja oboljenja od koronavirusa.

Čekaju se podaci županijskoga Stožera civilne zaštite
U petak, 20. studenoga, pozitivan nalaz potvrđen je kod dvije osobe na području općine Selca. Prema neslužbenim informacijama, danas se očekuju novi slučajevi oboljenja na Braču, a točne podatke priopćit će Stožer civilne zaštite splitsko-dalmatinske županije.

— Danas očekujemo najmanje jedan pozitivan nalaz za mlađu osobu iz Pučišća. Kontakti su samo obiteljski i svi su u dobrovoljnoj samoizolaciji već nekoliko dana, poručio je danas, 21. studenoga, načelnik općine Pučišća Marino Kaštelan (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...