PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Osvanula obavijest: “Dr. Jašić odlazi u mirovinu 1. 12. 2020! Do daljnjega ambulanta ne ordinira”

Dr. Jašić odlazi u mirovinu 1. 12. 2020.!! Do daljnjega ambulanta ne ordinira”, poruka je koja je ovih dana osvanula na ordinaciji dr. Branka Jašića, specijaliste ginekologije i opstetricije, a koja je radila u Supetru dugi niz godina.

Gdje će trudnice na svoje mjesečne preglede?
Javila nam se jedna od zabrinutih čitateljica (poznati poznati uredniku), poslavši nam i fotografiju obavijesti koja se nalazi na ulazu u ordinaciju, ne vjerujući onome što je vidjela. Zabrinutost je i opravdana jer je ta ordinacija u zdravstvenoj zaštiti žena bila jedina na otoku Braču. Čitateljica se pita gdje će trudnice na svoje mjesečne preglede, a da to nije Split, kao i ostale žene koje su imale zdravstveni karton upravo kod jedinoga bračkoga ginekologa.

Upit smo poslali Hrvatskom  zavodu za zdravstveno osiguranje
Nije tajna da je dr. Branko Jašić već neko vrijeme trebao biti u mirovini, ali je u javnosti kružila priča da je nemoguće osigurati adekvatnu zamjenu pa je dr. Jašić izgleda radio i duže od propisanoga. Upit smo zato poslali i Hrvatskomu zavodu za zdravstveno osiguranje s obzirom da je ordinacija dr. Jašića bila ugovorna. Zatražili smo informaciju kada će ordinacija za zdravstvenu zaštitu žena dobiti novoga liječnika te gdje će žene do dolaska ginekologa ostvarivati zdravstvenu zaštitu. Čim dobijemo odgovor HZZO-a objavit ćemo ga.

Dr. Jašić u evidenciji je imao više od 4.000 pacijentica
Prema podacima koje je BRAČ danas već objavio, dr. Jašić u svojoj ordinaciji u Supetru imao je više od 4.000 pacijentica.

Dr. Branko Jašić, specijalist ginekologije i opstetricije, s ordinacijom u Supetru prestao je s radom 1. prosinca ove godine. Dr. Jašić bio je jedini specijalist za zdravstvenu zaštitu žena na otoku Braču, a u evidenciji ordinacije bilo je upisano više od 4.000 pacijentica (foto. J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...