Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

OTP banka u Supetru prilagodila radno vrijeme s korisnicima. Pozvala svoje klijente da koriste bankomate, internet i mobilno bankarstvo

OTP banka u Supetru prilagodila je radno vrijeme s korisnicima zbog provođenja mjere prevencije širenja koronavirusa.

Ponedjeljkom, srijedom i petkom
Supetarska poslovnica OTP banke bit će tako otvorena ponedjeljkom, srijedom i petkom, i to od 8.00 do 14.00 sati, dok će ostale dane poslovnica biti zatvorena. I nadalje su na snazi posebne mjere opreza u poslovanju s korisnicima banke u toj bračkoj poslovnici.

Iz banke pozivaju na strogo pridržavanje uputa zaposlenika poslovnice
— Ukoliko koristite usluge poslovnice molimo da se strogo pridržavate uputa zaposlenika poslovnice i/ili zaštitara te da red čekate ispred poslovnice na otvorenom dok klijent ispred vas ne bude uslužen, poručili su iz OTP banke. Pozivaju korisnike da, ukoliko je to moguće, usluge banke koriste preko bankomata, interneta ili mobilnoga bankarstva.

Omogućeno podizanje gotovine bez naknade na bankomatima svih banaka u zemlji
Napominju da se od srijede, 25. ožujka, svim debitnim karticama OTP banke d.d. gotovina može podizati na bankomatima svih banaka u zemlji bez ikakve naknade dok su na snazi preventivne mjere.

Poslovnica OTP banke u Supetru radit će ponedjeljkom, srijedom i petkom, i to od 8.00 do 14.00 sati, izvijestili su iz OTP banke, pozivajući korisnike da, ukoliko je to moguće, usluge banke koriste preko bankomata, interneta ili mobilnoga bankarstva (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...