PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Otvorena supetarska tržnica, započele s radom ribarnice u Postirima i Pučišćima

Komunalno društvo Grad d.o.o. koje upravlja supetarskom gradskom tržnicom donijelo je, Temeljem Odluke o posebnom načinu rada tržnica za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 od 8. travnja, odluku o njezinu ponovnom otvaranju.

Tržnica od 8.00 do 10.00 sati
To je Komunalno društvo 9. travnja stavilo izvan snage Odluku o obustavi do daljnjega rada tržnice na malo “Pjaceta” u Supetru te svih objekata u sastavu tržnice u kojima se obavljaju druge djelatnosti od 23. ožujka te kojom gradska tržnica na malo “Pjaceta” i svi objekti u sastavu tržnice počinju ponovno s radom danas, 10. travnja, u radnom vremenu od 8.00 do 12.00 sati.

Obvezne mjere socijalnoga distanciranja
U radu gradske tržnice i objekata koji se nalaze u njezinu sastavu i dalje će vrijediti posebne mjere i upute. Korisnici će moći ulaziti na gradsku tržnicu isključivo iz ulice Mladena Vodanovića te označeni izlaz s gradske tržnice, zatim koristiti zaštitne rukavice ili obaviti dezinfekciju ruku, držati se propisanih mjera socijalnoga distanciranja i razmaka od 3 do 5 petara između prodavača međusobno te između kupaca i prodavača.

Ribarnice od 7.00 do 10.00 sati
Osim tržnica, otvorene su i ribarnice u Postirima i Pučišćima, i to u radnom vremenu od 7.00 do 10.00 sati. — Napominjemo da zbog mjera socijalnoga distanciranja ribarnice neće moći primiti istodobno veći broj ljudi te molimo sve kupce da obave svoju kupnju u što kraćem roku kako bi i svima ostalima omogućili kupnju, poručili su iz Kriznoga stožera na Braču.

foto: J. Bašić

Podjelite:

You may also like...