PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Ova konoba danas je zatvorila svoja vrata. Objavili su: “Zbog vas i vaše sigurnosti i sigurnosti djelatnika”

Konoba “Kopačina” u Donjemu Humcu, u vlasništvu obitelji Jugović, odlučila je danas, 26. listopada, zatvoriti svoja vrata za posjetitelje zbog nepovoljne epidemiološke situacije uzrokovane panedemijom koronavirusa.

Na takav su se potez odlučili prije svega zbog sigurnosti gostiju, ali i svojih zaposlenika. Evo što su objavili u poruci:

— Poštovani gosti, prijatelji, dragi naši! Ovim putem vas želimo obavijestiti da konoba “Kopačina” zatvara svoja vrata od 26. listopada zbog nepovoljne epidemiološke situacije uslijed pandemije virusa Covid-19. Naglašavamo s velikim N da vas ni u jednoj situaciji nismo doveli u opasnost, da smo se trudili poslovati u skladu s propisanim mjerama HZJZ-a i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, stoji u poruci donjohumčanske konobe s bogatim iskustvom.

O ponovnom otvaranju uskoro
— Odlučili smo zatvoriti zbog vas i vaše sigurnosti i sigurnosti naših djelatnika. Hvala na razumijevanju, o ponovnom otvaranju uskoro, objavili su na Facebook stranici.

Od 2010. godine u Donjemu Humcu
S više od 35 godina iskustva u ugostiteljstvu, vođena ljubavlju prema otoku, obitelj Jugović konobu “Kopačina” otvorila je u Donjemu Humcu 2010. godine. Od tada do danas obitelj Jugović trudi se gostima svoje konobe pružiti nezaboravno iskustvo.

Konoba “Kopačina” u vlasništvu obitelji Jugović danas, 26. listopada, zatvorila je svoja vrata za posjetitelje zbog trenutne epidemiološke situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa (izvor: Konoba “Kopačina”)

Podjelite:

You may also like...