PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Ovaj put ponudila je limune ispod svoje terase

Teta Silvija Marinović, umirovljena učiteljica iz Pučišća, ovih je dana pokazala još jednom veliko srce. Ovaj put prolaznicima je ponudila svoje limune, lijepo zamotane u vrećice i objesila ih na konop ispod svoje terase.

Sjećate se kako je teta Silvija u ožujku prošle godine već jednom razveselila tolika srca, ponudivši svoje “galetine” ispod terase svima koji prolaze kako bi ih odnijeli i malo se zasladili.

Misli na stare i osamljene
Uz “galetine” brižljivo zamotane i ponuđene prolaznicima ostavila je i poruku: — Uzmite “galetine” ispod moje terase, vise na konobu od sušila, vi koji ste sami i odnesite starima i osamljenima. Dodala je: — Malo je, ali je od srca.

Poslala poziv: Mlađi odnesite starijima
Svoje limune u vrećicama ukrašene crvenom trakom objesila je u utorak te putem Facebooka odaslala nešto kraću, ali jasnu poruku prolaznicima: — Dođite i uzmite! Mlađi odnesite starijima. I ovim postupkom i znakom pažnje teta Silvija je razgalila tolika srca.

Silvija Marinović rođena je 1949. godine. Nakon završene gimanazije Marko Marulić u Splitu, upisala je Pedagošku akademiju. Svoj radni vijek posvetila je učiteljskom radu u Osnovnoj školi u Pučišćima.

— Dođite i uzmite. Mlađi odnesite starijima, poručila je teta Silvija Marinović iz Pučišća (izvor: Facebook Pučišća)

Podjelite:

You may also like...