PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Pada broj novozaraženih: odavno nisu bile ovakve brojke na području Splitsko-dalmatinske županije

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 14. rujna, da je od ukupno 165 obrađenih testova 11 osoba pozitivno na koronavirus.

Iz Splita danas samo 4 nova slučaja zaraze
Prema objavljenomu priopćenju Stožera civilne zaštite u Splitsko-dalmatinskoj županiji, 4 novooboljene osobe su iz Splita, 2 osobe iz Solina, dok je po 1 osoba pozitivna iz Hrvaca, Podstrane, Runovića, Sinja i Trogira. Od 11 novooboljelih osoba s područja županije, 4 osobe kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju.

U splitskoj bolnici 65 pacijenata pozitivno na Covid
U samoizolaciji se nalazi ukupno 1.180 osoba. U Kliničkomu bolničkom centru u Splitu je 65 pacijenata koji su pozitivni na Covid, a njih 3 nalaze se na respiratoru. U karanteni je jedan državljanin SAD-a.

Preminule dvije muške osobe
Splitski KBC izvijestio je da su u protekla 24 sata preminule 2 muške osobe, i to jedna u 70. godini i druga u 85. godini života. Osobe su, uz ostale komorbiditete, bile pozitivne i na koronavirus.

Prema objavljenomu priopćenju Stožera civilne zaštite u Splitsko-dalmatinskoj županiji danas, 14. rujna, 4 novooboljene osobe su iz Splita, 2 osobe iz Solina, dok je po 1 osoba pozitivna iz Hrvaca, Podstrane, Runovića, Sinja i Trogira (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...