Salon namještaja DC DESIGN - U poslovnoj zoni Malačnica na staroj adresi ELEKTRE C, - Malačnica 16, 21400 Supetar

Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Peđa Grbin u Supetru: “SDP se, ako želi opstati kao jedna od dvije najjače stranke u Hrvatskoj, mora mijenjati”

Saborski zastupnik SDP-a i kandidat za predsjednika te stranke na nadolazećim izborima Peđa Grbin danas, 18. rujna, gostovao je u gradskoj vijećnici u Supetru gdje se predstavio članovima i simpatizerima te stranke.

Današnji dan nije slučajno odabran
— U sklopu svoje kampanje za izbore za predsjednika SDP-a, danas sam se predstavio i svojim stranačkim kolegicama i kolegama, s time da današnji dan nije slučajno odabran; došao sam upravo danas kako bih se pridružio proslavi povodom oslobođenja otoka Brača i osobno odao počast osloboditeljima, rekao je za BRAČ danas Grgin. Na naš upit na čiji je poziv stigao na Brač, Grbin je rekao kako “u unutarstranačkim izborima ne treba poziv” te ujedno zahvalio stranačkim kolegicama i kolegama na srdačnomu dočeku.

Moramo se baviti pitanjima koja tište naše sugrađane
Govoreći o gostovanju u gradskoj vijećnici, kandidat za predsjednika SDP-a ukazao je na važnost promjene te stranke. — SDP se, ako želi opstati kao jedna od dvije najjače stranke u Hrvatskoj, mora mijenjati. Moramo se početi baviti pitanjima koja doista tište naše sugrađane i davati na njih odgovore. Ako se na taj način promijenimo, SDP će opet biti pobjednička stranka, poručio je za BRAČ danas Grbin.

Ranko Ostojić s pripadnicima stranke u Supetru
Jučer, 17. rujna, Supetar je posjetio i Ranko Ostojić, kandidat za predsjednika SDP-a, koji se družio s pripadnicima stranke.

Peđa Grbin, kandidat za predsjednika SDP-a, gostovao je danas, 18 rujna, u Supetru gdje se u gradskoj vijećnici obratio članovima i simpatizerima te stranke (izvor: Facebook SDP Supetar)

Podjelite:

You may also like...