PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Po jedan novi slučaj zaraze iz Supetra i Bola

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je u nedjelju, 8. studenoga, da je od ukupno 858 obrađenih testova 225 novooboljelih od koronavirusa.

U Splitu 82 nova slučaja zaraze
Prema broju novozaraženih na prvomu mjestu je Split s 82 nova slučaja, zatim Kaštela s 30 novooboljelih, a u Solinu je potvrđeno 27 osoba koje su pozitivne na Covid. U Sinju je 25 zaraženih, 8 iz Podstrane, 5 iz Trilja, 4 iz Muća, Dugoga Rata, Omiša i Ciste Provo, 3 iz Klisa i Dugopolja, 2 iz Trogira, Okruga, Dicma, Hrvaca, Podgore, Šestanovca, Imotskoga i Jelse te po 1 novi slučaj oboljenja iz Brela, Baške Vode, Makarske, Vrgorca, Vrlike, Prološca, Zmijavaca, Supetra, Bola, Staroga Grada i Šolte.

U splitskoj bolnici 108 Covid pozitivnih osoba
Od ukupnoga broja novooboljelih, njih 106 kontakti su prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji se nalazi ukupno 2.053 osoba. U splitskomu Kliničkomu bolničkom centru je 108 osoba koje su pozitivne na Covid, a 11 pacijenata nalazi se na respiratoru.

Umrle 2 osobe
Prema izvješću KBC-a Split, u protekla 24 sata preminule su 2 osobe, i to muška u 81. godini i ženska osoba koja je preminula u 82. godini života. Osobe su uz brojne komorbiditete bile pozitivne i na koronavirus.

U nedjelju, 8. studenoga, prema podacima Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije, na području grada Splita pozitivan nalaz na koronavirus potvrđen je kod 82 osobe (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...