Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

POKAZALA SRCE Teta Silvija iz Pučišća ponudila galetine ispod svoje terase. “Malo je, ali je od srca. Odnesite ih starima i osamljenima”

Teta Silvija Marinović pokazala je još jednom veliko srce. Ljudska domišljatost i dobrota nemaju kraja, pa ni u teškim danima krize uzrokovane epidemijom koronavirusa od kojega strahuje cijeli svijet.

Ugodno nas je iznenadila poruka koja nam je stigla u urednički inbox, a nije bilo dvojbe da će svoje mjesto sigurno naći na našem portalu. Riječ je o maloj gesti, punoj topline i ljubavi, a dolazi nam iz Pučišća.

Na konopu ispod terase
Svjesna situacije koja nas je svih zatekla, samoinicijativno je ispekla kekse ili, kako ih po pučišku ona zove, “galetine”. Kekse je, zatim, umotala i poštujući socijalnu udaljenost objesila ih na konop ispod svoje terase te ih ponudila prolaznicima.

Silvija Marinović: “Guštajte uz kafu”
— Uzmite galetine ispod moje terase, vise na konobu od sušila, vi koji ste sami i odnesite starima i osamljenima, objavila je teta Silvija, uz napomenu: — Malo je, ali je od srca. Nije izostao ni poziv teta Silvije: — Guštajte uz kafu, koja je ovim ljudskim potezom sigurno nekima uljepšala ove dane koje mnogi prate sa zebnjom, stragom i neizvjesnošću.

Potvrda je kako i u teškim danima možemo pokazati dobrotu, velikodušnost i misliti na one potrebne ljudske pažnje i blizine. Stariji i nemoćni to sigurno zaslužuju.

Teta Silvija Marinović iz Pučišća ispekla je “galetine”, objesila ih upakirane na konop od sušila i ponudila da se odnesu starijima i nemoćnima

Podjelite:

You may also like...