Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Potvrđen i drugi slučaj oboljenja od koronavirusa

Stižu nove vijesti o oboljelima od koronavirusa na Braču. Zabilježen je i drugi slučaj inficiranja novim smrtonosnim virusom.

Prvi slučaj zabilježen u Supetru
Prvi slučaj oboljenja objavio je danas, 10. travnja, Krizni stožer, a radi se muškoj osobi srednje životne dobi u Supetru koja se prema prvim informacijama osjećala dobro. Novi podaci govore da je potvrđen i drugi slučaj oboljenja, a što je vidljivo i prema objavama Kriznoga stožera splitsko-dalmatinske županije.

Osoba ima prebivalište u Pučišćima
Prema dostupnim podacima, radi se o osobi s prebivalištem u Pučišćima, a koja je smještena u staračkom domu u Splitu. — Sve stanovnike otoka još jednom pozivamo na staloženost i striktno pridržavanje svih mjera koje su na snazi, poručili su iz Kriznoga stožera na Braču.

U županiji 1.565 osoba u samoizolaciji
Županijski križni stožer izvijestio je danas da se na području županije nalazi 1.565 osoba kojima je izrečena mjeru samoizolacije. — U proteklom tjednu 13 osoba nije poštivalo mjere samoizolacije i prema njima su poduzete sve represivne mjere koje su predviđene odlukama i zakonskim propisima, priopćio je. U Hrvatskoj je danas novih 88 oboljelih, a što čini ukupno 1.495 pozitivnih osoba na koronavirus. Do sada je preminula 21 osoba.

Druga osoba zaražena koronavirusom na Braču ima prebivalište u Pučišćima, ali kako smo uspjeli doznati, nalazi se u staračkom domu u Splitu (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...