PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Potvrđen novi slučaj zaraze koronavirusom iz Supetra

Od ukupno 653 obrađena testa 76 osoba pozitivno je na koronavirus, priopćio je danas, 17. rujna, Stožer civilne zaštite u Splitsko-dalmatinskoj županiji, nakon što je o rezultatima testiranja izvijestio županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo.

Iz Splita 35 novozaraženih osoba
Prema izvješću toga Zavoda, 35 novozaraženih je iz Splita, 5 iz Kaštela, Sinja i Trilja, 4 iz Solina, 3 iz Trogira i Podstrane, 2 Imotskoga te po 1 osoba iz Baške Vode, Dicma, Dugoga Rata, Dugopolja, Hvara, Klisa, Lećevice, Marine, Omiša, Podbablja, Primorskoga Doca, Prološca, Staroga Grada i Supetra.

U samoizolaciji se nalaze 1.264 osobe
Od 76 novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije, 38 osoba kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju. U samoizolaciji se nalaze ukupno 1.264 osobe. U Kliničkomu bolničkom centru u Splitu je 49 osoba koje su pozitivne na Covid, a 3 osobe nalaze se na respiratoru. U karanteni je 1 osoba.

S brojnim komorbiditetima
Splitski KBC izvijestio je da je u posljednja 24 sata preminula ženska osoba u 88. godini života. Uz brojne komorbiditete preminula je bila pozitivna i na koronavirus, priopćio je županijski Stožer civilne zaštite.

Prema priopćenju Stožera civilne zaštite u Splitsko-dalmatinskoj županiji koje je objavljeno danas, 17. rujna, među novozaraženima od koronavirusa je i jedna osoba iz Supetra (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...