Salon namještaja DC DESIGN - U poslovnoj zoni Malačnica na staroj adresi ELEKTRE C, - Malačnica 16, 21400 Supetar

Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Potvrđeni novi slučajevi zaraze koronavirusom, oboljele dvije osobe iz Supetra, i dalje se nastavljaju testiranja na otoku

Županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo obradio je svih 119 uzoraka nedavnoga testiranja koje je provedeno na Braču.

Novooboljeli s područja grada Supetra
Potvrđena su dva nova slučaja infekcije koronavirusom, i to kako saznajemo s područja grada Supetra. Prema informacijama koje je dobio BRAČ danas, obje oboljele osobe su iz iste obitelji te se radi o jednoj mlađoj osobi i osobi srednje životne dobi. Na Braču je tako dosad potvrđeno 40 pozitivnih osoba na covid-19.

U županiji nova tri slučaja zaraze
Na području Splitsko-dalmatinske županije, tri su novodijagnosticirane osobe na koronavirus. Objavljeni podaci potvrđuju da je u županiji do sada oporavljeno 405 osoba. U splitskoj bolnici trenutno se nalaze 43 osobe, a 5 je osoba na respiratoru.

Dr. Šerić: “Tražimo kontakte oboljelih”
Prema izjavi dr. Nađana Šerića, bračkoga epidemiologa i voditelj Epidemiološke službe na Braču, epidemiolozi na Braču nastavljaju testiranja prema unaprijed utvrđenim kontaktima. Potvrdio je to jučer za središnji dnevnik HRT-a, naglasivši kako posao epidemiološke službe nije gotov. – Mi i dalje tražimo kontakte oboljelih, zaraženih i pronalazimo ljude sa simptomima, a što ne znači da su ljudi oboljeli, poručio je za HRT dr. Šerić.

Županijski Nastavni zavod za javno zdravstvo obradio je svih 119 uzoraka nedavnoga testiranja koje je provedeno na Braču. Potvrđena su dva nova slučaja infekcije koronavirusom, i to s područja grada Supetra (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...