Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Predsjednik Vlade u uskrsnoj čestitci poručio: “Solidarnošću, zajedništvom i odgovornošću prevladajmo ova izazovna razdoblja”

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je uskrsnu čestitku vjernicima koji Uskrs slave prema gregorijanskom kalendaru.

Uskrs u novim i specifičnim okolnostima
U uskrsnoj čestitci premijer je, između ostaloga, poručio: — Ovaj Uskrs dočekujemo u novim i specifičnim okolnostima koje su bitno promijenile naš dosadašnji način života. Stoga neka nas duh najvećega kršćanskoga blagdana dodatno ohrabri da solidarnošću, zajedništvom i odgovornošću prevladamo ova izazovna razdoblja. Vjerujem da ćemo iz njih izići još jači i složniji.

Andrej Plenković: Budimo tu jedni uz druge
— Ne zaboravimo na temeljne ljudske vrijednosti, budimo tu jedni za druge i nastavimo iskazivati posebnu pažnju i razumijevanje prema onima kojima je ovih dana potrebna naša pomoć, stoji u uskrsnoj poruci premijera Plenkovića. Predjednik Vlade zaželio je vjernicima da im blagdan Uskrsa bude ispunjen mirom, vjerom i nadom te obiteljskim zajedništvom.

– Ne zaboravimo na temeljne ljudske vrijednosti, budimo tu jedni za druge i nastavimo iskazivati posebnu pažnju i razumijevanje prema onima kojima je ovih dana potrebna naša pomoć, poručio u uskrsnoj čestitci predjednik Vlade Andrej Plenković (izvor: vlada.gov.hr)

Podjelite:

You may also like...