Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Premijer Andrej Plenković u novogodišnjoj čestitci: “Nova 2020. bit će godina daljnjega gospodarskoga razvoja i međunarodnoga pozicioniranja Hrvatske”

Hrvatski premijer Andrej Plenković uputio je u utorak, 31. prosinca, novogodišnju čestitku Hrvatima u domovini i iseljeništvu.

Čestitku predsjednika Vlade prenosimo u cijelosti:

Učvrstili smo gospodarski rast i pokrenuli brojne infrastrukturne reforme
Dragi građani, Hrvatice i Hrvati u domovini i iseljeništvu, uime Vlade i osobno, od srca vam želim sretnu i uspješnu 2020. godinu! U godini na izmaku, učvrstili smo gospodarski rast, nastavili s poreznim rasterećenjima i strukturnim reformama. Pokrenuli smo brojne infrastrukturne projekte, značajno povećali korištenje europskih fondova i vratili kreditni rejting Hrvatske na investicijsku razinu.

Kontinuirano radimo na poboljšanju životnoga standarda
Svjesni da dio naših sugrađana još uvijek živi u teškim okolnostima, gospodarskom politikom i mjerama društvene solidarnosti kontinuirano radimo na poboljšanju životnoga standarda svakoga hrvatskog čovjeka i ravnomjernom razvoju svakoga dijela Hrvatske.

Predsjedanje Vijećem Europske unije dodatni zamašnjak
Nova 2020. bit će godina daljnjega gospodarskoga razvoja i međunarodnoga pozicioniranja Hrvatske, osobito tijekom predsjedanja Vijećem Europske unije koje će biti dodatni zamašnjak za političku i gospodarsku afirmaciju naše zemlje.

Gradimo i vodimo društvo u ispravnom smjeru
U uvjerenju da zajedno nastavljamo graditi i voditi hrvatsko društvo u ispravnom smjeru prema prosperitetu i boljitku, želim vam obilje sreće, zdravlja i svako dobro u novoj 2020. godini, poručio je u novogodišnjoj čestitci premijer Plenković.

– Svjesni da dio naših sugrađana još uvijek živi u teškim okolnostima, gospodarskom politikom i mjerama društvene solidarnosti kontinuirano radimo na poboljšanju životnoga standarda svakoga hrvatskog čovjeka i ravnomjernom razvoju svakoga dijela Hrvatske, stoji u novogodišnjoj čestitci hrvatskoga premijera Andreja Plenkovića (izvor: vlada.gov.hr)

Podjelite:

You may also like...