PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Proboj koronavirusa u Općinu Sutivan; zatvara se sportska dvorana na 14 dana, Dječji vrtić na 7 dana, a direktni kontakti odmah su poslani u samoizolaciju

Općina Sutivan objavila je večeras, 7. studenoga, priopćenje u kojemu ističe kako se na području te Općine nalaze dvije osobe koje su pozitivne na koronavirus.

Jedna osoba pozitivna je od ranije, odnosno od sredine prošloga tjedna, dok je drugoj osobi nalaz potvrđen kao pozitivan u petak, 6. studenoga, a ta je osoba službenik Jedinstvenoga upravnoga odjela u toj Općini.

Kontakti su odmah upućeni u samoizolaciju i pridržavaju se svih uputa
— Njihovi direktni kontakti su u samoizolaciji te se pridržavaju svih uputa dobivenih od epidemiološke službe i Stožera. Testiranja djelatnika zbog proboja koronavirusa u Općinu Sutivan, direktnih kontakata zaraženih osoba, kao i svih ostalih koji eventualno razviju simptome sljedećih dana, obavit će se u ponedjeljak, utorak i srijedu, shodno uputnicama i rasporedu epidemioloških službi, stoji u priopćenju općine Sutivan.

Zatvara se i dječji vrtić na 7 dana
U priopćenju se ističe i da se kao mjera predostrožnosti zatvara sportska dvorana “Sokolana” s pripadajućoj teretanom na razdoblje od 14 dana, dok će i Dječji vrtić “Sutivan” biti zatvoren 7 dana. — Napominjemo da se, ukoliko osjetite bilo kakve simptome koji upućuju na potencijalnu infekciju Covid-19 koronavirusom, javite vašemu obiteljskom liječniku. Svima oboljelima želimo što brži oporavak, a sve pozivamo da se pridržavate epidemioloških mjera, objavila je večeras Općina u svom priopćenju.

— Testiranja djelatnika zbog proboja koronavirusa u Općinu Sutivan, direktnih kontakata zaraženih osoba, kao i svih ostalih koji eventualno razviju simptome sljedećih dana, obavit će se u ponedjeljak, utorak i srijedu, shodno uputnicama i rasporedu epidemioloških službi, stoji u priopćenju koje je objavila večeras, 7. studenoga, Općina Sutivan (izvor: Općina Sutivan)

Podjelite:

You may also like...