Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Projekt “Zaželi” usmjeren osobama starije životne dobi

— Grad Supetar prošao je i drugu fazu provjere socijalnoga projekta “Zaželi”. Vrlo važan projekt koji nastavljamo i u narednomu periodu, objavila je proteklih dana na službenoj Facebook stranici gradonačelnica Ivana Marković.

Zaposlit će se šest žena koje se nalaze u nepovoljnom položaju
— U sklopu projekta “Zaželi – Program zapošljavanja/Grad Supetar – faza II”, Grad Supetar u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Brač i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje prijavio je drugu fazu projekta koji za cilj ima obrazovanje/osposobljavanje te uključivanje/zapošljavanje ukupno šest žena u nepovoljnomu položaju s područja grada Supetra na tržište rada, poručila je Marković.

Projektom se želi poboljšati kvaliteta života 36 osoba starije životne dobi
Pojasnila je da je temeljni cilj borba protiv siromaštva i smanjenja nezaposlenosti te prevencija prerane institucionalizacije i poboljšanja kvalitete života ukupno 36 krajnjih korisnika, a riječ je osobama starije životne dobi s područja Grada Supetra kojima će pomagati zaposlene žene. Marković je naglasila kako je riječ o socijalnomu projektu koji je 100 posto financiran iz EU sredstava.

Grad Supetar nastavit će sa socijalnim projektom “Zaželi” koji je usmjeren prema osobama starije životne dobi, a kojim se nastoji poboljšati kvaliteta njihova života. Projekt se odvija u partnerstvu s Centrom za socijalnu skrb Brač i Hrvatskih zavodom za zapošljavanje, a financiran je EU sredstvima u stopostotnomu iznosu (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...