Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Rebalans Proračuna Supetra pripremljen za vijeće; najavljeni i projekti koji će se realizirati Proračunom za sljedeću godinu

— Rebalans je završen i uskoro će na gradsko vijeće. Evidentan je pad redovnih prihoda uslijed svega što se događalo, iako je ukupni prihod, radi EU projekata, veći od prošle godine, objavila je gradonačelnica Ivana Marković (SDP), 30. rujna, na službenoj Facebook stranici.

Projekti Proračuna za 2021. godinu
Naglasila je kako će Grad Supetar do kraja ove godine, osim EU projekata, raditi na izgradnji infrastrukture 22. Lipnja i okolnih ulica, a što je, kako je napomenula, bilo već ugovoreno prošle godine. Najavila je i projekte koji će biti obuhvaćeni Proračunom grada Supetra za 2021. godinu. Navela je tako obnovu parka na supetarskoj Rivi, ograđivanje Dječjeg vrtića “Mrvica”, uređenje mrtvačnice u Supetru, sportsko igralište u Splitskoj za koje se, kako je pojasnila, u dogovoru s Mjesnim odborom završava projekt, zatim projekt mrtvačnice u Splitskoj, uređenje društvenoga doma u Mircima, uređenje društvenoga doma u Škripu, početak sanacije deponija i reciklažno dvorište, a Grad Supetar prijavio se i na natječaj uređenja supetarskoga Maloga Placa.

Prioritet su projekti koji će se sufinancirati iz vanjskih izvora
— U planu nam je i uređenje maloga igrališta za pse te trenutno tražimo prikladnu lokaciju. Bit će tu nove infrastrukture, poljskih puteva, rasvjete i asfaltiranja te planova za druge projekte gdje će prioritet biti oni koji dobiju sufinaciranje iz vanjskih izvora. Radimo i na projektnoj dokumentaciji za dobivanje dozvola radi planova za budućnost iz čega izdvajamo projekt komunalne infrastrukture Punta Splitska i strateške studije za kanalizaciju Mirca, poručila je na Facebooku gradonačelnica Marković.

— Rebalans je završen i uskoro će na gradsko vijeće. Evidentan je pad redovnih prihoda uslijed svega što se događalo, iako je ukupni prihod, radi EU projekata, veći od prošle godine, objavila je gradonačelnica Ivana Marković (SDP), 30. rujna, na službenoj Facebook stranici (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...