Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

S područja županije i danas ima novooboljelih

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 30. lipnja, kako je u posljednja 24 sata obrađeno ukupno 136 testova.

Tri osobe nalaze se u Zagrebu
Od obrađenih testova četiri osobe su pozitivne na koronavirus, i to jedna iz Splita i Imotskoga te dvije osobe iz Podbablja. Novooboljela osoba iz Splita ustvari je kontakt prethodno oboljele osobe te se nalazi u samoizolaciji. Novooboljela osoba iz Imotskoga, kao i obje osobe iz Podbablja nalaze se u Zagrebu, a testirani su u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar.

Na respiratoru jedna osoba
Županijski Stožer civilne zaštite priopćio je kako je jedna osoba hospitalizirana i nalazi se na respiratoru. Na području županije 243 osobe nalaze se u samoizolaciji.

Sazvana pressica Nacionalnoga stožera
Nacionalni stožer civilne zaštite najavio je za danas konferenciju za novinare u 14.00 sati na kojoj bi trebao biti poznat broj novooboljelih u posljednja 24 sata, kao i broj obavljenih testiranja. Prema jučerašnjem priopćenju toga Stožera, u Hrvatskoj je zabilježeno 34 novih slučajeva oboljenja od koronavirusa, pa je broj trenutno oboljelih, odnosno aktivnih slučave, narastao na 463. Od 25. veljače, kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas ukupno je zabilježeno 2.725 osoba zaraženih novim virusom.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 30. lipnja, kako su od 136 obrađenih testova četiri osobe pozitivne na koronavirus, i to jedna iz Splita i Imotskoga te dvije osobe iz Podbablja

Podjelite:

You may also like...