Bretanide - posao i karijera
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Samo na području Splita danas 59 novozaraženih

Od ukupno 759 obrađenih testova 105 novooboljelih osoba pozitivno je koronavirus, izvijestio je danas, 4. rujna, Stožer civilne zaštite u Splitsko-dalmatinskoj županiji, prenoseći podatke županijskoga Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo. Broj danas novozaraženih nešto je manji u odnosu na jučerašnje stanje kada ih je bilo 114.

Najveći broj novozaraženih u Splitu, Kaštelima i Solinu
S područja grada Splita 59 osoba je zaraženo, 12 osoba iz Kaštela, 10 osoba iz Solina, 5 osoba iz Imotskoga, 4 osobe iz Podbablja, 3 osobe iz Trilja, 2 osobe iz Hrvaca i Sinja te po 1 osoba iz Dugopolja, Hvara, Lovreća, Marine, Muća, Omiša, Prološca i Vrlike. Od 105 novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije, 31 osoba kontakti su prethodno oboljelih osoba, dok se ostali novooboljeli epidemiološki obrađuju.

U splitskomu KBC-u čak 89 osoba koje su pozitivne na Covid
U samoizolaciji nalazi se ukupno 1.480 osoba. U Kliničkomu bolničkom centru u Splitu 89 osoba pozitivno je na koronavirus, a 4 osobe nalaze se na respiratoru. Splitski KBC izvijestio je kako su u posljednja 24 sata preminule dvije muške osobe, od kojih jedna u 81. godini, a druga u 71. godini života. Preminuli su, uz ostale komorbiditete, bili pozitivni i na Covid infekciju, priopćio je Županijski stožer civilne zaštite.

U Kliničkom bolničkom centru u Splitu 89 osoba pozitivno je na koronavirus, a 4 osobe nalaze se na respiratoru. U protekla 24 sata preminule su dvije muške osobe, od kojih jedna u 81. godini, a druga u 71. godini života, a koje su, uz ostalo, bile pozitivne na koronavirus (foto: iz arhive)

Podjelite:

You may also like...