Sritna dica - Sritan grad
#OstanimoOdgovorni

Sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom na Braču: evo odakle su sve novozaraženi

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije izvijestio je danas, 6. studenoga, da su od ukupno 897 obrađenih testova 332 osobe pozitivne na koronavirus.

Samo u Splitu 124 novozaraženih
Grad Split bilježi novi rekord s 124 novooboljele osobe. U gradu Kaštelima 26 je novodijagnosticiranih osoba na Covid, a na trećemu mjestu je Solin s 23 nova slučaja infekcije. U Sinju je 21 novozaraženi, 15 iz Vrgorca, 14 iz Imotskoga, 10 iz Trilja, 8 iz Podstrane, Makarske i Prološca, 7 iz Podbablja, 6 iz Omiša, 5 iz Trogira, Klisa, Vrlike i Hrvaca, 4 iz Baške Vode i Dugoga Rata, 3 iz Marine, Muća, Okruga i Ciste Provo, 2 iz Segeta i Šolte te po 1 novi slučaj iz Brela, Dicma, Dugopolja, Jelse, Lećevice, Lokvičića, Runovića, Šestanovca, Tučepa, Zagvozda i Zmijavaca.

Po dva novooboljela iz Bola i Pučišća
Danas je kod 7 osoba i s otoka Brača nalaz potvrdio da su pozitivni na koronavirus. U Bolu su tako zabilježena nova 2 slučaja infekcije, u Pučišćima su također 2 osobe novozaražene, dok je po 1 slučaj zaraze potvrđen u Supetru, Postirima i Sutivanu. — Danas imamo najmanje dva potvrđena novooboljela od Covid-19 u Pučišćima, a jedan nalaz za testiranu osobu iz Gornjega Humca je negativan, objavio je danas na Facebooku načelnik općine Pučišća Marino Kaštelan. I jučer, 5. studenoga, bilo je novooboljelih s Brača. Prema podacima županijskog Stožera, 2 osobe su evidentirane iz Bola, a 1 iz Supetra.

Najavili da će izvijestiti javnost
Testiranju na koronavirus danas su pristupili i svi zaposlenici Općine Sutivan i tamošnje Turističke zajednice. U objavi na Facebooku obavijestili su građane kako njihovi uredi neće biti otvoreni za rad sa strankama te najavili da će o rezultatima testiranja izvijestiti javnost.

U splitskoj bolnici 101 pacijent pozitivan na Covid
Prema priopćenju županijskoga Stožera civilne zaštite, u Kliničkomu bolničkom centru u Splitu od koronavirusa oporavlja se 101 osoba, a njih 9 nalazi se na respiratoru. U samoizolaciji je na području županije ukupno 2.400 osoba.

Danas, 6. studenoga, prema izvješću županijskoga nastavnoga zavoda za javno zdravstvo, kod 7 osoba i s otoka Brača nalaz je potvrdio da su pozitivni na koronavirus. U Bolu su tako zabilježena nova 2 slučaja infekcije, u Pučišćima su također 2 osobe novozaražene, dok je po 1 slučaj zaraze potvrđen u Supetru, Postirima i Sutivanu (foto: iz arhive / izvor: Facebook Općina Nerežišća)

Podjelite:

You may also like...