PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Selački vatrogasci u čestitci poručili: Ova nam je godina donijela i dragocjene trenutke

Vatrogasci Dobrovoljnoga vatrogasnoga društva iz Selca uputili su danas, 24. prosinca, božićnu i novogodišnju čestitku svima koji prate njihov rad te im pružaju podršku i potporu.

Godina uistinu posebna i neobična
— Vrijeme je da ispratimo 2020. godinu – a vjerujemo da nismo jedini koji s nestrpljenjem iščekuju njezin kraj. Godina je to koja je bila uistinu posebna i neobična, turbulentna i puna nesigurnosti, za mnoge od nas. Ali, donijela nam je i dragocjene trenutke – pruženu ruku prijateljstva, vrijeme provedeno s obitelji, zajedništvo, brigu o najpotrebnijima, kreativnost, važnost sitnica za sve nas. Hvala vam od srca što pratite naš rad, pružate nam podršku i potporu. To jako cijenimo i na istom smo neizmjerno zahvalni, stoji u blagdanskoj čestitci.

Nova godina vrijeme je novih nada i iščekivanja
— Premda mnogi od nas ne mogu biti na okupu sa svojima najmilijima, vjerujemo kako će svjetlost božićne noći zasjati svima nama i donijeti nam ljubav, vjeru i nadu. Želimo vam blagoslovljen Božić i sretnu Novu 2021. godinu! Nova godina vrijeme je novih početaka, novih nada i iščekivanja – nek nam godina pred nama donese puno sretnih trenutaka, radosti i druženja, poručio je predsjednik DVD-a Selca Tino Štambuk.

Foto: Božićne jaslice u župnoj crkvi Krista Kralja u Selcima

Podjelite:

You may also like...