Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Selčani darivali krv: obitelj darivatelja bogatija za novoga člana

Dobrovoljnoga darivanja krvi organizirana je u petak, 21. lipnja, u Selcima u prostorima tamošnje Osnovne škole. Nastavak je to aktivnosti bračkoga Crvenoga križa koji redovito organizira dobrovoljno darivanje krvi. Poslije akcije darivanja krvi u gradu Supetru 13. svibnja, na red su došla i Selca.

U akciji darivanja te dragocjene tekućine odazvalo se 40 osoba, a prikupilo se 35 doza krvi. Među novim darivateljima je i Luka Tončić. — Naša obitelj darivatelja bogatija je za jednoga novog člana. Dobro nam došao, poručili su iz Crvenoga križa.

Prema izvješću Crvenoga križa, do 31. svibnja darovano je ukupno 679 doza krvi, od čega 617 na 10 akcija dobrovoljnoga darivanja krvi, dok su 62 doze krvi darovane na Zavodu za transfuzijsku medicinu splitskoga Kliničkoga bolničkog centra.

dobrovoljno darivanje krvi upriličeno je u petak, 21. lipnja, u prostorima Osnovne škole u Selcima (izvor: facebook Crveni križ Brač)

dobrovoljno darivanje krvi upriličeno je u petak, 21. lipnja, u prostorima Osnovne škole u Selcima gdje je prikupljeno novih 35 doza (izvor: facebook Crveni križ Brač)

Podjelite:

You may also like...