Bluesun Hotels Resorts
PROJEKT IZGRADNJE ZGRADE ZAJEDNIČKOG VATROGASNOG DOMA
#OstanimoOdgovorni

Službenik u Gradu Supetru udaljen s radnoga mjesta uz kaznenu prijavu: Iz Grada poručuju: Nema mjesta za bilo kakve pogreške

— Internom kontrolom radnih procesa u Gradu Supetru dana 26. kolovoza 2019. otkrivene su nepravilnosti u radu gradskoga službenika/ce te su po hitnom postupku poduzete sve potrebne radnje radi zaštite interesa Grada, objavio je danas, 2. rujna, Grad Supetar na svojim službenim mrežnim stranicama.

Podnesena je kaznena prijava protiv službenika
Službenik je, prema kratkom priopćenju Grada, udaljen s radnoga mjesta do daljnjega te je protiv te osobe podnesena kaznena prijava. S obzirom da se očigledno radi o službenim propustima u radu, a i zbog podizanja kaznene prijave protiv službene osobe, mjera suspenzije, odnosno udaljenje radnika od obavljanja poslova radnoga mjesta, redoviti je postupak do okončanja istražnoga postupka. Ukoliko se, dakle, istragom bude dokazalo da nema elemenata za kazneni postupak ili se u slučaju vođenja istoga utvrdi da nema kaznenoga djela, službenik će biti vraćen na radno mjesto; u protivnom, službeniku će biti uručen otkaz ugovora o radu.
— U vođenju Grada i upravljanju financijama nema mjesta za bilo kakve pogreške ili nezakonite radnje, kratko su poručili iz grada Supetra.

Obaviještena i predsjednica Gradskoga vijeća
Napomenuli su da je o svemu obaviještena i predsjednica Gradskoga vijeća Danijela Kirigin (SDP). O detaljima slučaja i uočenim nepravilnostima javnost će biti obaviještena nakon provođenja postupka istrage, priopćili su iz Grada Supetra.

Zgrada grada Supetra i Gradskoga vijeća

protiv službenika u Gradu Supetru podnesena je kaznena prijava, a osoba je udaljena s radnoga mjesta do okončanja postupka, priopćili su iz Grada Supetra (foto: J. Bašić)

Podjelite:

You may also like...